Prima vineri seara, in care noul club Madness a fost deschis a fost si un succes; bazandu-se pe frumusetea modelelor PTK si atractia unei prezentari de lenjerie intima, tinerii au venit in numar mare in Madness Club, raspunzand invitiatiei lansate de organizatorii evenimentului, agentia de modeling PTK Models. 10 animatoare si un animator ce a realizat un spectacol de foc, au incins seara si la propriu si la figurat spectacolul fiind gustat de persoanele prezente in numar mare in club.

Distractia a inceput undeva in jurul orei 12:30, atunci cand pe scena din fata DJ-ului au aparut primele 5 animatoare. Timp de 20 de minute acestea au dansat, ridicand lumea de la mese … iar apoi celelalte 5 animatoare ale serii au continuat sa-i tina pe petrecareti in picioare. Show-ul de animatie, destul de rar intalnit in Timisoara intr-un numar atat de complex, a fost intrerupt de un alt spectacol de … foc de data aceasta.

In jurul orei 2 dimineata, cand Madness era plin de lume, manechinele agentiei PTK Models au defilat asa cum au promis: in lenjerie intima. Sub brandul Charme, prezentarea a fost un adevarat succes.

Distractia a fost sustinuta in continuare de cele 10 animatoare aduse in Madness la petrecerea modelelor si a continuat pana la cele mai mici ore ale diminetii, nu inainte insa de a fi anuntata noua imagine a  agentiei PTK Models : Lavinia Mihnea.

Inca o demonstratie de frumusete la Timisoara, o adevarata ofensiva inaintata de provincie, impotriva capitalei, pentru a demonstra ca adevaratul potential feminin provine din Banat. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul PTK Media Corporation.

VIDEO: