Agentia PTK Models a organizat in Club No Name un eveniment ce a adunat sute de oameni. 12 tinere manechine, au candidat pentru a obtine titulatura de “Imagine a anului 2011 pentru agentia PTK Models”. Dupa prezentarea de rochii a designerei Raluca Lascovici, publicul luat foc cand manechinele au aparut pe scena intr-o prezentare incendiara de lenjerie intima marca Charme.

Dupe cele doua prezentari, fiecare dintre concurente a avut ocazia sa impresioneze juriul prin aptitudini deosebite. Asadar au avut loc numeroase momente artistice, dansuri arabesti, dansuri tiganesti, soliste vocale cu experienta ce au ridicat publicul in picioare.

Inainte de alegerea castigatoarei, a avut loc un concert al tanarului rapper timisorean, Extrem Addy in duet cu Andreea Manasia, cei doi fiind pentru a doua oara in aceasta formula pe scena cluburilor Timisoarei. A urmat Anastasia Sandu, una din solistele cu potential ale agentiei si seara s-a incheiat cu alegerea castigatoarei.
Aceasta a fost Madalina P. o tanara studenta de 20 de ani, ce a impresionat juriul atat prin atitudinea exploziva cat si prin momentul artistic. Atat manechinele cat si artistii agentiei, au smuls ropote de aplauze, party-ul  continuand pana inspre orele diminetii. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul PTK Media Corporation.
VIDEO