Cea mai nouă colecţie a cunoscutei creatoare de modă Mihaela Motişan, Twenty Eleven Summer, a fost admirată joi seara la Swiss House, unde un public amator de fashion a avut parte de o adevărată feerie de culori şi frumuseţe.

Cele 40 de ţinute casual care alcătuiesc colecţia al cărei nume reprezintă traducerea în engleză a anului în curs, au fost prezentate cu ajutorul manechinelor de la PTK Models, iar principala noutate a acesteia a reprezentat-o faptul că pentru prima oară Mihaela Motişan s-a concentrat asupra casual-ului.

„E pentru prima oară când am realizat o colecţie exclusiv casual, până acum n-am făcut aşa ceva. De obicei, colecţiile erau pe segmente: pret a porter de zi, pret a porter de seară, rochie de seară şi nelipsita rochie de mireasă. Se prea poate că această criză financiară să aibe repercursiuni. Mulţi simt asta şi se concentrează pe casual pentru că, la urma urmei, ne îmbrăcăm zilnic într-o ţinută de stradă. Am încercat să acopăr o nişă cât se poate mai largă, iar creaţiile acestea sunt adresate deopotrivă femeilor de 50 de ani dar şi celor de 15 ani“, ne-a declarat Mihaela Motişan.

Pentru cei care îşi fac griji cu privire la culorile care sunt la modă în această vară, creatoarea care a debutat cu prima ei colecţie acum 11 ani are o veste cât se poate de bună.

„ Vara asta se poartă toate culorile. Nu există un trend anume. Se pot combina lucrurile în aşa fel încât să dea impresia că ţi-ai luat dulapul pe tine. Se pot combina trei sau patru culori diferite, cu imprimeuri de două feluri, oamenii au posibilitatea de a fi creativi cu propria garderobă“, a mai spus creatoarea.

La succesul prezentării Twenty Eleven Summer a contribuit şi alegerea unei coloane sonore cât se poate de potrivite, această sarcină revenindu-i lui Cosmin Motişan, soţul creatoarei, care este component al trupei AIM.
Unicul minus al serii a fost acela că aplauzele celor prezenţi s-au făcut auzite doar la final. Din păcate, a devenit deja “o modă” ca la prezentările de fashion lumea din Timişoara să fie reţinută. Aplaudă frumos şi politicos la final, dar evită să se manifeste atunci când vede ceva care îi este pe plac. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul PTK Media Corporation.

 

VIDEO Partea 1:

VIDEO Partea 2: